Vleesjuwelier

Mannen met Smaak presenteert aan u ‘‘de vleesjuwelier”

 

Dé plek voor de juweeltjes onder het vlees. Stukken vlees waarmee u op het gebied van smaak en beleving gegarandeerd indruk maakt op uw gasten of kookclub. Mannen met Smaak heeft kennis, liefde en passie voor lekker eten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van vlees, streven wij er naar om de consument te voorzien van het aller lekkerste, smaakvolle stukje vlees.

 

Met kerst genieten van een juweeltje? Voorkom teleurstellingen en bestel voor 20 december!

 

Direct in contact staan met één van onze slagers? Stel uw vragen via de WhatsApp-button of bel met onze klantenservice 0493-383875.

Nieuw-Zeelands lamvlees

Het lamsvlees uit Nieuw Zeeland wordt wereldwijd verkocht. Het gras in Nieuw Zeeland krijgt, omdat het een eiland is, continu damp van de oceaan en is daarom de grondslag voor een heerlijk stukje vlees! De lammeren hebben daarnaast alle vrijheid wat altijd goed is voor de kwaliteit.

Livar varkensvlees

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De puurheid van het leven met passie voor het vak. Met respect voor mens, dier en omgeving leveren onze Livarvarkens varkensvlees met de beste smaak en kwaliteit. Met hun krul in de staart al wroetend in de Limburgse grond genieten ze van regionaal geteelde granen. Livarvarkens worden gehouden volgens een eerlijk concept met de kleinschaligheid en charme van toen en volgens de richtlijnen van nu en dát proef je! Wij bieden u met trots een echt stukje Limburgs kwaliteitsvlees zoals het bedoeld is.